Laatste projecten

 

Reklame Factory

http://www.reklamefactory.nl Reklame Factory

Reklame Factory

 

Historische Motoren en Tractoren Vereniging

http://www.hmtklep.nl HMTKlep

HMTKlep

 

TimE Food Solutions

http://www.timefoodsolutions.nl TimE Food Solutions

TimE Food Solutions

 

Chocolaterie Winters

http://www.chocolaterie-winters.nl Chocolaterie Winters

Chocolaterie Winters

 

MensVerkeersTechniek

http://www.mensvt.nl MensVerkeersTechniek

MensVerkeersTechniek

 

 

HomePortfolioApplicatiesContact

Chocolaterie Winters

 

Chocolaterie Winters was op zoek naar een nieuwe website met een professionele uitstraling. De website is ontworpen op basis van de huisstijl van de klant, waarbij belangrijke items uit de huisstijl zijn overgenomen in de nieuwe website.

 

Tijdens het ontwikkelen van de website is het ontwerp omgezet in een interactieve website. Op de website is gebruik gemaakt van een sIFR functionaliteit om de titels op de website in het custom-lettertype van de klant weer te geven op de website. Deze functionaliteit maakt het mogelijk de huisstijl ook op de website door te trekken.

 

Op de website is tevens een control panel aanwezig voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van o.a. nieuws, links en frequently asked questions. In het control panel is een HTML-editor geïntegreerd om de teksten van deze onderwerpen te kunnen opmaken. Door middel van het control panel kan de klant de website continu up te date houden.

 

Tenslotte is voor deze website een webshop gemaakt waarbij de klanten online een bestelling kunnen plaatsen bij Chocolaterie Winters. In de webshop is een iDeal betaalfunctionaliteit geïntegreerd waarmee de klanten de bestelling direct kunnen betalen.

'Ontwikkeling van een sfeervolle, professionele website'

Bij de ontwikkeling van deze website is gebruik gemaakt van veel verschillende technieken zoals (X)HTML, CSS, PHP, MySQL, sIFR en Javascript.

 

Chocolaterie Winters

 

http://www.chocolaterie-winters.nl

 

Jaar: 2008-2009
Technieken: XHTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript
Opdrachtgever: Chocolaterie Winters, Valkenswaard

Intropage

Homepage

Homepage

Homepage