Laatste projecten

 

Reklame Factory

http://www.reklamefactory.nl Reklame Factory

Reklame Factory

 

Historische Motoren en Tractoren Vereniging

http://www.hmtklep.nl HMTKlep

HMTKlep

 

TimE Food Solutions

http://www.timefoodsolutions.nl TimE Food Solutions

TimE Food Solutions

 

Chocolaterie Winters

http://www.chocolaterie-winters.nl Chocolaterie Winters

Chocolaterie Winters

 

MensVerkeersTechniek

http://www.mensvt.nl MensVerkeersTechniek

MensVerkeersTechniek

 

 

HomePortfolioApplicatiesContact

TimE Food Solutions

 

Onze opdrachtgever kreeg van vele (potentiële) klanten de vraag of er ook een website was om een eerste indruk te krijgen. Na een gesprek over de functie van de te ontwikkelen website is een ontwerp gemaakt voor de website. Bij het ontwerpen van de website is de huisstijl van de opdrachtgever doorgetrokken zodat de website één geheel vormt met de rest van de communicatiemiddelen.

 

Naast het ontwerp van de website heeft Mensmedia ook advies gegeven bij de aanschaf van domeinnamen en webhosting. Na aanschaf van de webhosting heeft Mensmedia de webhosting geconfigureerd inclusief e-mailadressen en beveiligingen.

 

Vervolgens is een website ontwikkelt op basis van het gemaakte ontwerp. Hierbij zijn vele functionaliteiten geïmplementeerd in de website zoals een contactformulier en een control panel. Via het control panel kan de opdrachtgever via de website zelf de meeste informatie op de website toevoegen, wijzigen en verwijderen. In het control panel is een HTML-editor geïntegreerd om de teksten van deze onderwerpen zelf te kunnen opmaken. Via het control panel kan de klant de website continu up te date houden.

'Ontwikkeling van een strakke, professionele, informatieve website'

Bij de ontwikkeling van deze website is gebruik gemaakt van veel verschillende technieken zoals (X)HTML, CSS, PHP, MySQL, en Javascript.

 

TimE Food Solutions

 

http://www.timefoodsolutions.nl

 

Jaar: 2008-2009
Technieken: XHTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript
Opdrachtgever: TimE Food Solutions

Homepage

Homepage

Webmaster Area

Homepage