Laatste projecten

 

Reklame Factory

http://www.reklamefactory.nl Reklame Factory

Reklame Factory

 

Historische Motoren en Tractoren Vereniging

http://www.hmtklep.nl HMTKlep

HMTKlep

 

TimE Food Solutions

http://www.timefoodsolutions.nl TimE Food Solutions

TimE Food Solutions

 

Chocolaterie Winters

http://www.chocolaterie-winters.nl Chocolaterie Winters

Chocolaterie Winters

 

MensVerkeersTechniek

http://www.mensvt.nl MensVerkeersTechniek

MensVerkeersTechniek

 

 

HomePortfolioApplicatiesContact

Historische Motoren en Tractoren Vereniging

 

Onze opdrachtgever is een vereniging van zeer enthousiaste liefhebbers van historische motoren en tractoren. Deze vereniging wilde een nieuwe impuls aan de vereniging geven door het maken van een nieuwe website. Na een aantal orienterende gesprekken, waarin de wensen en eisen besproken werden, is gestart met de ontwikkeling van de website. Tijdens het gehele ontwikkelingstraject is er intensief contact geweest met de vereniging voor een goede communicatie over de wensen en eisen van de klant en de ontwikkelde website.

 

Na een gesprek over de functie van de te ontwikkelen website is een ontwerp gemaakt voor de website. Bij het ontwerpen van de website is uitgegaan van de huisstijl van de vereniging en de wensen zodat de website één geheel vormt met de rest van de communicatiemiddelen zoals het verenigingsblad De Klep.

 

Vervolgens is een website ontwikkelt op basis van het gemaakte ontwerp. Hierbij zijn vele functionaliteiten geïmplementeerd in de website zoals vele verschillende contactformulieren en een uitgebreid control panel. Via het control panel kan de opdrachtgever via de website zelf de meeste informatie op de website toevoegen, wijzigen en verwijderen. In het control panel is een HTML-editor geïntegreerd om de teksten van deze onderwerpen zelf te kunnen opmaken. Via het control panel kan de klant de website continu up te date houden.

 

Daarnaast is voor het jaarlijkse festival van de vereniging een inschrijfformulier ontwikkelt waarmee leden zich voor het festival kunnen inschrijven met hun motoren en tractoren. Het inschrijfformulier verstuurt de informatie vervolgens via een PDF document naar de vereniging.

'Ontwikkeling van een website met vele functionaliteiten in de sfeer van de vereniging'

Bij de ontwikkeling van deze website is gebruik gemaakt van veel verschillende technieken zoals (X)HTML, CSS, PHP, MySQL, en Javascript.

 

Historische Motoren en Tractorenvereniging

 

http://www.hmtklep.nl

 

Jaar: 2008-2009
Technieken: XHTML, CSS, PHP, MySQL, Javascript
Opdrachtgever: HMT Klep